Oliver Sykes.

2009-06-29 @ 20:34:54
Nu kommer bilderna på den jävligt snygga människan. Håller ni inte med mig är ni VÄLDIGT konstiga!



<- till höger

Bild från konserten på Metaltown : D

Och nu, den snyggaste bilden av alla:

METALTOWN 2

2009-06-29 @ 20:20:41
METALTOWN 2009

Minus.

- Lång kö in.
- Svimmade under DBA.
- Dyr mat.
- Ingen skugga.
- Överdrivet varmt.
- Bara två timmars sömn på natten.

Plus.

+ Jättebra band.
+ Träffade trevliga fulla människor.
+ Våra fina sms på natten.
+ Riktigt roligt var alltihopa.
+ Hellzapoppin.
+ Fick BD biljett (hör inte till MT men w/e)
+ Träffade OLIVER SYKES, fick en kram och autograf från hela bandet.
+ Allt var så underbart!


Metaltown får ett enda stort jävla PLUS.



Jag "träffade" OLIVER SYKES, snyggaste mannen on earth, fick en KRAM och autograf och allt. HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG OMG o_o
lägger in några bilder på honom så ni kan se själva hur JÄVLA SNYGG HAN ÄR!!!!!!! <- bukar aldrig använda mer än ett utropstecken så ni ser att detta är viktigt.

METALTOWN

2009-06-29 @ 03:20:45
Har inte bloggat på ett tag men jag har varit på;
METALTOWN 09
it was awesooome!

Det första vi gjorde när vi kom dit var att kolla på Dead By April. De var grymma live. Sen kände jag att jag började bli törstig så jag sa till Angelica att jag behövde dricka XD. Sen började allt bli lite... suddigt. Men se kände jag att benen inte bar mig så jag typ borrade in mina fingrar ashårt i angelica för att inte ramla, hahaha. Sen kände jag att amanda hjälpte till att typ bära mig och sen minns jag inget mer, fören en stund efter som någon sprang med mig hängandes, helt cp! Alltså jag var livrädd att han skulle tappa mig för han typ höll helt konstigt! Sen minns jag inget mer tills jag låg på en bår och dom hällde vatten på mig och tvingade mig att dricka. Alltså först la dom mig på båren i solen? Man ba Hej, jag är uttorkad och ni lägger mig i solen? :D Men sen kom jag in i det där jävla sjukvårdstältet.

Det blev en väldigt lång beskrivning på att jag svimmade, vilket var helt onödigt men ja. Jag blir så sur på mig själv, för jag ville verkligen se klart konserten. Plus att amanda och angelica typ inte kunde kolla sen när dom väntade på mig. Eller ja, dom kunde ju se men iaf. Och fatta vad PINSAMT, alla såg ju typ.

Sen kollade vi väl på Pain och Meshuggah lite, haha. Pain är asbra. Men vi såg inte så mycket. Vi kollade på Hellzapoppin grejen. Den var bra fast fan vad han där utanför var jobbig. Typ tjatade hela tiden.

Children of bodom (sångaren är ful, förlåt), Volbeat & Disturbed hörde vi också. Det var så jävla varmt där och en dricka kostade 25:- så det var lite jobbigt.

På kvällen åkte vi till Bengans, och satte oss där. Vi var där i tio timmar ungefär, jag fick totalt två timmars sömn. INTE BRA när man ska tillbaka till Metaltown dagen efter. Vi fick i alla fall biljetter till dokumentären om broder daniel premiären, så det var ju bra. Den är på torsdag. :)

Detta var bara om dag 1!
skriver ett till inlägg om dag två :DDD
men kommentera please :DD

Summer is finally here

2009-06-25 @ 01:18:00
Sommaren har kommit! Kolla bara på dom här bilderna, även fast dom är fula. :)

Himlen = BLÅ :D


och jag hade öppet mitt fönster hela dagen för första gången sen jag flyttade hit i september :D Därute var det GRÖNT :D



DET VAR ALLT. Nu ska jag snart gå och lägga mig om ingen är social på internet... ;)

Göteborgsfynd

2009-06-25 @ 01:13:49
Okej, göteborgsfynd var väl att ta i, eftersom att sakerna kan hittas här också :p
Men jag köpte dom i göteborg i alla fall. Tillsammans kostade resan under 200, med mat, bok, nagellack och resa dit inräknat. Så mycket tjänar man på fritidskort! :D
Jag köpte som sagt Marilyn Mansons självbiografi som är superbra! Köpte också svart nagellack. Äntligen! Fanns ingenstans typ, bara svart med glitter eller grått, helt stört. Vanligt svart, hallå? Alla borde sälja det ju! Tog kort på det. Vet inte varför, men ah. Haha. Min kära ipod fick vara med på bilden också :D


sen hittade jag en gammal bild på mig (från januari) men den får ni bara se som ganska liten >8D


Det var allt :D Kommer ett till inlägg snart med bilder från midsommar, lite sent, menmen :p

I need my sleep

2009-06-24 @ 10:15:28
Åh, jag är så trött! Jag vill bara sova, men i mitt rum kan man ju nästan basta och katterna är där och åh så jobbigt! Jag är verkligen astrött men jag kan inte somna. Så himla jobbigt. Jag gick och la mig tre, men jag var ju tvungen att läsa i boken lite så det blev att jag gick och la mig fyra istället... och så vaknade jag åtta!! Hallå? Det är lov, jag vill sova!
Nu ska jag lägga mig i sängen igen tror jag... nu funkar det att infoga bilder så jag lägger in några från någon gång jag och amanda var i göteborg, vi är ju där rätt ofta  så.. haha.

Göteborg är städernas stad <3


Öhm, ja. Detta var typ en kyrka.


Haha, snygga ben har jag <33333 not.


Men det var allt... nu ska jag sova!!

Livrädd med stil

2009-06-24 @ 02:26:00
Nu har jag inte skrivit på ett tag men amanda har varit här :D Hon har varit här i två dagar och det har varit super! Idag var vi i Göteborg, klumpiga som vi är vaknar vi bara fyrtio minuter innan bussen ska gå, haha... Men vi hann dit i alla fall. Utan frukost.. hahah.

Hinner inte skriva mer nu, är jättetrött och jag måste bara läsa mer i Marilyn Manson biografi som jag köpte idag, superbra!! Kan itne lägga ifrån mig boken, vilket är lite störande för jag vill ju inte läsa ut den... då tar den ju, slut. Haha :c

Och tacktacktack för alla kommentarer, blir superglad :D
Försökte bifoga en bild men det gick inte, den vill inte laddas upp så det blir ett tråkigt inlägg :c

Bortom min kontroll

2009-06-22 @ 02:23:00
Usch, vad tiden rusar iväg snabbt när man sitter vid datorn. Särskillt när man är ensam och inte har något att göra. Jag borde egentligen gå och lägga mig så att jag hinner duscha och så innan amanda kommer imorgon men jag orkar inte gå till sängen. Så typsikt. Jag sitter här och somnar snart men är för trött för att resa på mig!? Något som händer mig allt för ofta kan jag meddela ;)

Tänkte säga också att jag svarar på era kommentarer i kommentarsfältet där ni kommenterade tills vidare. Tycker att det känns lite töntigt att börja svara i varandras bloggar än så länge - fast det är väldigt opraktiskt på mitt vis.
Äsch, vid närmare eftertanke tror jag att jag svarar i din blogg istället, så länge du lämnar din bloggadress! :)

Nu är klockan snart halv tre och jag måste verkligen lägga mig. Måste flytta på katterna också och det kan ju ta sin lilla tid. För er som inte visste - jag har tio katter!! Lite onormalt jag vet. Men historian om det tar vi en annan gång ;)

Lägger upp en bild också, tycker att inläggen blir så otroligt tråkiga utan bild eller något.. fick lägga på en rosa ton eftersom den inte passar in i bloggen annars, haha! Kontrasten försvann, menmen :c


Versus

2009-06-22 @ 01:57:49
Tänkte tipsa om en låt som ni alla säkert redan har härt, men i alla fall. Det finns två versioner av den varav en spelas på radio mycket nu. Men jag vill tipsa om en annan version som är gjord av Dope. Just det, fråga mig inte vad som är i slutet av Dope låten, haha!

Dope - You spin me right round


Versus:

Flo rida - Right round



Kommentera och skriv vilken du föredrar!
Jag: Dope!

Att synas, att bli sedd

2009-06-22 @ 01:22:36
Hej bloggen!
Imorgon kommer amanda hit, det ska bli jätteroligt verkligen! Hon är något visst, den där tjejen :*
Just nu sitter jag här i mitt vardagsrum och lyssnar på musik med två datorer och tv på. Vi har faktiskt fyra (!!) datorer hemma, varav två är bärbara... helt... konstigt egentligen.
Mina hörlurar börjar bli dåliga. Fick dom av min lärare förra året eftersom jag sa att mina var sönder.. han är så speciell den läraren.. Till hösten ska han bli pappa och det är jag jätteglad för, jag skulle tycka det var synd om en sån som han inte fick barn... haha... Nu ska jag inte ha så mycket text utan jag ska fortsätta lyssna på iPoden som jag nu har satt på shuffle - mycket bättre så!


[ Dagens låt: Kent - Socker ]